Valódi időutazásra hív a műsorvezető otthona és gardróbja

Koltay Anna
Vágólapra másolva!
Állatmintás műszőrmét, a nagymama csodás püspöklila kabátját, egyiptomi pamutruhát és egy eredeti, Malév légiutas-kísérő szettet is rejt az M2 Petőfi TV műsorvezetőjének, Koltay Annának a gardróbja. A STILÓ stílusmagazin legutóbbi adásában ruhatára kincseit mutatta meg a tévés, aki legalább annyira rajong a divatért, mint a zenéért.
Vágólapra másolva!

Tavaly a Planet 2021 fenntarthatósági expón megfogadta, hogy egy évig nem vesz új ruhadarabot – Koltay Anna divatszenvedélyéről sokat elárul ez a lépés.

Az M2 Petőfi TV műsorvezetője és a BP Underground zenei dokumentumfilm-sorozat Petőfi Zenei Díjjal elismert rendezője a STILÓ-ban mutatta meg gardróbja féltve őrzött darabjait, amit újonnan előállított modellekkel egy évig biztosan nem bővít.

Anna rajong a vintage- és bolhapiacokért és az újrahasznosítás jegyében bátran visel használt ruhákat is: vallja, hogy a legkülönlegesebb kreációk a turkálókban vannak. Az egyik kedvencét, egy párducmintás műszőrmekabátot a Portobello piacon, Londonban szerezte, amely a téli ruhatára egyik alapdarabja lett.

– sorolta Anna a STILÓ műsorában, ahol nemcsak divatbemutatót tartott, hanem lakását is megmutatta az M2 Petőfi TV nézőinek.

Koltay Anna Forrás: MTVA