Magyar lány is bekerült a világ 40 legszebb nője közé

miss world hungary 2021 Tótpeti Lili lett a Miss World Hungary idei győztese.  
A szépségkirálynő udvarhölgyei a 20 éves dunavarsányi Ambrus Nikolett és a 22 éves debreceni Tóth Panni lettek.
Tótpeti Lili lett a Miss World Hungary idei győztese. A szépségkirálynő udvarhölgyei a 20 éves dunavarsányi Ambrus Nikolett és a 22 éves debreceni Tóth Panni lettek.
Vágólapra másolva!
A Miss World Hungary cím birtokosát, Tótpeti Lilit beválasztották a Miss World 40 legszebb lánya közé, már biztosan ott lesz a szépségverseny döntőjében.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a Miss World szépségverseny döntőjét tavaly decemberben az utolsó pillanatban fújták le a szervezők, így a magyar versenyzőnek, Tótpeti Lilinek is fellépés nélkül kellett hazautaznia Puerto Ricóból.

Közben a szabályokat is megváltoztatták, így a március 16-ra átszervezett döntőn már csak a 40 legszebb lány vehet részt – Lilit azonban ebbe a szűkebb mezőnybe is beválasztotta a zsűri, ott lesz tehát a versenyen.

Tótpeti Lili (középen) a Miss World Hungary udvarhölgyeivel, Ambrus Nikolett-tel és Tóth Pannival Fotó: Koncz Márton - Origo

"Bár már néhány nap eltelt, még most sem igazán hiszem el, hogy ilyen lehetőséget kaptam. Amikor haza kellett utazni, hiányérzettel jöttem haza, nagyon bennem volt a versenyszellem, és szerettem volna magam megmutatni az utolsó körben. Azóta viszont úgy gondolom, ez egy óriási lehetőség, hogy még inkább felkészülhessek a nagy napra. Március 12-én érkezem majd Puerto Ricóba, ahol 39 versenytárssal nézek szembe, és igyekszem a lehető legjobb eredményt elérni. Rajtam nem fog múlni, büszkén képviselem majd Magyarországot" – mondta a 20 éves egyetemista.