Kiderült, beszélt-e egymással a melltartó letépése óta Janet Jackson és Justin Timberlake

Janet Jackson
Vágólapra másolva!
Egy 2004-es botrány került most elő, kiderült, hogy Janet Jackson és Justin Timberlake azóta is jóban vannak.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államok legnézettebb élő közvetítése az amerikaifoci-bajnokság döntője: 2004-ben ennek szünetében adott elő egy duettet Janet Jackson és Justin Timberlake, aminek az lett a vége, hogy a felhevült (vagy inkább hatásvadász) énekes letépte a melltartót Jacko húgáról. Janet Jackson egyik melle körülbelül fél másodpercig maradt fedetlenül, az énekesnő ugyanis elég gyorsan reagált, és rögtön elfedte azt. Természetesen botrány lett az esetből, most pedig kiderült, jóban van-e a két énekes.

Janet Jackson Instagram

Janet Jackson tagadja, hogy marketingesek által furfangosan kiagyalt, előre megbeszélt esemény lett volna – sokan úgy gondolták, hogy ezt kitervelték (hiszen másnap és még napokig tele volt velük a világsajtó). Az igazat sose tudjuk meg, de az énekesnő most azt nyilatkozta, hogy véletlen történt. „Csak egy baleset volt, aminek nem lett volna szabad megtörténnie. Mindenki keres valakit, akit lehet hibáztatni, de ennek véget kell vetni. Justin és én nagyon jó barátok vagyunk és mindig azok leszünk.

és ideje, hogy mindenki ezt tegye" – mondta Jacko lánytestvére, aki állítása szerint a napokban is beszélt Timberlake-kel.