Saját sorozatot kap a Casa De Papel, A nagy pénzrablás egyik kedvelt karaktere

La Casa De Papel, A nagy pénzrablás
Vágólapra másolva!
A Squid Game körüli hisztéria előtt A nagy pénzrablás volt az egyik legfelkapottabb sorozat a világon - ahogy azt sejteni lehetett, spinoffot kap a produkció. 
Vágólapra másolva!

A sorozat 2017-ben rajtolt el a spanyol Antena 3 adón, de olyan hirtelen lett nagy siker, hogy a Netflix gyorsan meg is szerezte, a két szakaszból álló minisorozatból pedig egy hosszan hömpölygő szériát készített, számos országban vezette a nézettségi listát. Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituno, Pedro Alonso és társaik az ötödik évaddal szeptember 3-án tért vissza, de ez csak az évad első fele volt. A második menet december 3-án érkezik, tízmilliók várják a sorozatot.

Netflix

Mivel igen népszerű, elképzelhető, hogy spinoffot kap, valamelyik karakterre fókuszálva - írtuk több hónappal ezelőtt. Ehhez nem kellett nagy jóstehetség, viszont a jóslat bejött, mert Pedro Alonso (Berlin) egy madridi eseményen bejelentette, hogy a karaktere saját sorozatot kap.

Mivel Berlin a sztoriban már halott, nyilvánvaló, hogy a spanyol állami pénznyomda elleni támadás előtt játszódik majd

- amúgy az elmúlt pár részben Berlin felbukkant egy korábbi rablás történetével. A fikciós karakter amúgy igen erőszakos, cinikus, nőgyűlölő és pszichopata, nem biztos, hogy neki kellett volna kapnia saját sorozatot.

Ha már a Squid Game szóba került, itt jegyezzük meg, hogy a sorozat színésze, Park Hae-soo kapta Berlin szerepét a La Casa De Papel koreai adaptációjában (amely teljesen független sorozat a Berlin-spinofftól.)