Börtön helyett közmunkára ítélték az énekesnőt

Maxim Oasis: Pre-VMA Bash With Joss Stone MTV Video Music Awards VMA Vertical
LAS VEGAS - SEPTEMBER 08: Josh Homme of the Queens of the Stone Age (L) and singer/wife Brody Dalle arrives at the Maxim Oasis: Pre-VMA Bash at the Mandalay Beach on September 8, 2007 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Michael Buckner/Getty Images) (Photo by Michael Buckner / Getty Images North America / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Brody Dalle ötnapos fogházat úszott meg, de így sem elégedett a döntéssel.
Vágólapra másolva!

Brody Dalle ausztrál énekesnő, dalszerző, zenész. 18 évesen költözött Los Angelesbe, ott alapította meg punkegyüttesét, a Distillers-t, amely három nagylemezt adott ki, majd 2006-ban feloszlott, de azóta is aktív, csak épp szólóban.

Josh Homme és Brody Dalle együtt, még 2007-ben, bár ekkor sem tűntek boldog párnak Forrás: Getty Images via AFP/2007 Getty Images/Michael Buckner

A New Musical Express szerint Brody Dalle most azzal került a lapokba, hogy 60 órányi közmunkára ítélte a bíróság azért, mert nem adta át volt párjának, Josh Homme-nak ötéves gyereküket, noha egy korábbi döntés értelmében az apának is joga van a gyerekkel lenni.

Az énekesnő azt állította, hogy nem hibás, ő azt mondta a gyerekeknek, hogy menjenek át az apjukhoz pár napra, de ők nem voltak hajlandóak.