Sokan átálltak a Kihívókhoz az Exatlonban

Exatlon
Vágólapra másolva!
23 ezer szavazat alapján az látszik, hogy sokkal többen drukkolnak a kékeknek, mint a pirosaknak. Egy hete még más volt az állás, fordult a kocka. Ma izgalmas adás jön, nagy téttel. 
Vágólapra másolva!

Exatlonos cikkeinkben szavazhat, hogy kinek drukkol a TV2 sortrealityjének harmadik évadjában. Korábban is volt ilyen, az első két évadban mindig többen voltak, akik a Bajnokoknak szurkoltak, sőt, a harmadik évad első két-három adása után is a pirosaknak volt magasabb százalékuk. Ez mára jelentősen megfordult, 23 ezer szavazatnál az látható, hogy 46%-on állnak a Kihívók, 33%-on a Bajnokok, a többieknek mindegy, ki nyer, nem kötik őket erősebb érzelmek a csapatokhoz.

Lilkó csúszott-mászott, de a csapata megint kikapott tv2

A támogatói hangulat megváltozása nem véletlen, sorra aratják a győzelmeket a kékek, a szerdai adásnapon például négy emberrel nyertek nyolc ellen, 10-3 lett a vége, arcpirító vereség a Bajnokok számára.

Egyre jobbak a kékek tv2

A piros csapat összeomlását jelzi, hogy pénteken még ugyan szereztek egy medált, de hétfőn 6-1-es vezetésről tudtak kikapni, 10-9-re, ezzel elbukták a villát és az előnyt is. Kedden újabb vereség jött, négy Kihívó tángálta el őket, vitték is a karibi kalandot, az élményt, búvárkodni mehettek a kékek. Szerdán pedig jött a kínos vereség, a 10-3, innen kellene felállniuk a kiesésről döntő Végjátékban, amely ma kerül képernyőre. Ha ez sikerül, csoda lenne, de nyilván visszaszereznének a pirosak sok átpárolt rajongót. Most pedig szavazzon:

Szavazzon!

Kinek drukkol a harmadik Exatlonban?