Tóth Gabi elsírta magát Szörényi Levente szavaitól

Tóth Gabi, Sztárban Sztár Leszek!
Vágólapra másolva!
A népi motívumok már egészen kicsi koromban elvarázsoltak, és 5 éves koromtól a népzene és a néptánc is szerves része lett az életemnek - vallotta. 
Vágólapra másolva!
család.hu

"Kevesen tudják rólam, de például imádok festeni, kézműveskedni, nemezelni. Utóbbi egy ősi technika, amivel nagyon kreatív dolgokat lehet varázsolni és örülök, hogy újabban ismét kezdik felfedezni. Számtalan versenyt nyertem a gyermekkori alkotásaimmal, és alig várom már, hogy Hanni abba a korba érjen, hogy együtt kreatívkodhassunk. A népi motívumok már egészen kicsi koromban elvarázsoltak, és 5 éves koromtól a népzene és a néptánc is szerves része lett az életemnek.

Mondanom sem kell, hogy évtizedekkel később, amikor Szörényi Levente meghallgatott Réka szerepében az Arénában, a rockopera 35 évfordulóján, és azt mondta, hogy általam új értelmet nyert Réka karaktere, elsírtam magam. El tudjátok képzelni, mit jelentett számomra az a mondat? Akkor azt éreztem, hogy mindent elértem, amit elérhettem" - írta a család.hu-n vezetett blogjában. Bővebben itt olvashat róla.