Máig gyászolják Ambrus Zoltánt az Irigy Hónaljmirigy tagjai

Ambrus Zoltán
Vágólapra másolva!
Két éve halt meg Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy egyik alapítója. Barátai, zenésztársai fájdalma máig nem enyhül, a zenekar az évfordulón is emlékezik rá, mint ahogy szinte minden fellépésen adózik az emléke előtt. 
Vágólapra másolva!

Sipos Tamás a Blikknek elárulta, gyakori téma a zenekaron belül, hogy micsoda veszteség érte őket. "Az évek múlásával sem enyhül a fájdalom. Mostanra viszont eljutottunk oda, hogy próbálunk a pozitív dolgokra emlékezni, ezeket is elevenítjük fel.

A koncerteken is törekszünk arra, hogy a jó ízlés keretein belül emlékezzünk meg rá, nem akarjuk túltolni. Szinte minden fellépésen megemlékezünk róla, ez természetesen az évfordulón sem maradhat el" - mondta.

Ambrus Zoltán

Varga Győző elmesélte, hogy minden fellépés előtt szükbe jut, mennyire hiányzik közülük Ambrus Zoli. "Folyton gondolunk rá, bár olyan, mintha velünk lenne. Sokszor az az érzésünk, mintha ott állna velünk a színpadon és ez jó. Ráadásul a családjával sem szakadt meg a kapcsolatunk,

szóval bár fáj a hiánya és sosem fog elmúlni a fájdalom, amit az elvesztése okozott, de dolgozunk azon, hogy a vidámság, a jókedv maradjon meg, mert ő is így élte az életet" - tette hozzá.