Horváth Évát nem érdeklik a kilók, bűntudat nélkül eszik

Horváth Éva
Vágólapra másolva!
Horváth Éva őszre várja a második gyerekét, szerinte ez az időszak nem arról szól, hogy az ember figyeljen az alakjára – ezért nem is foglalkozik azzal, hogy éppen hány kiló.
Vágólapra másolva!

A várandós Horváth Éva finom ételeket eszik, és nem von meg magától egy falatot sem csak azért, hogy ne hízzon meg – írja a Ripost.

"A várandósság alatt megváltozik a nők teste, és ez természetes. Persze sokan írtak nekem, hogy nehezen tudják elfogadni a megváltozott alakjukat, pedig ilyenkor nem a fogyózásnak van itt az ideje. Az én pocakom is egyre nagyobb, és van benne munkám bőven, sok finom falat van ott, és egyáltalán nincs bűntudatom miatta" – mondta a lapnak Éva.

A modell és műsorvezető közben képzi is magát, aranykalászos gazdának készül, erről így mesélt: "Készülök a vizsgára, tanulok, amiben a kisfiam is segít. Kristóf kihúzza a tételeket, én pedig felmondom. Amikor még városi lány voltam, akkor is voltak palántáim otthon, így azt tudtam, hogy a kertészkedés közel áll hozzám, de azt soha nem gondoltam volna, hogy ennyire szeretni fogom a vidéki életet. A vizsgát is ezért teszem le... Ki tudja, mikor jön majd jól, hogy gazda lettem."