14 éves énekes lánynál is próbálkozott a pedofil műsorvezető

Coleen Nolan fiatalon, még a The Nolans idején
Vágólapra másolva!
Coleen Nolan énekesnő és tévés személyiség, a Celebrity Big Brother egyik nyertese arról mesélt, hogy 14 évesen nála is próbálkozott a hírhedt műsorvezető, Jimmy Savile, akiről a halála után kiderült, hogy több száz gyereket molesztált.
Vágólapra másolva!

A jelenleg a Loose Women című talkshow-ban látható Coleen Nolan korábban a családi zenekarban, a The Nolansben énekelt a lánytestvéreivel: ezekről az időkről mesélt Piers Morgannek, amikor a Jimmy Savile-lel való találkozása is szóba került.

Coleen Nolan a Celebrity Big Brother megnyerése után, 2017-ben Forrás: Channel 5
Fiatalon, még a The Nolans idején Forrás: The Nolans

A 2011-ben meghalt Savile-ről a halála után derült ki, hogy több mint ötven éven keresztül molesztált kiskorúakat, több száz áldozata volt – ezen azonban Nolan aligha lepődött meg, hisz a műsorvezető őt is felhívta a hotelszobájába, amikor még csak 14 éves volt.

A The Nolans akkoriban a Savile által vezetett Top of the Pops-ban lépett fel, a házigazda pedig aznap este meg is környékezte Coleent: mindenáron meg akarta mutatni neki a szobáját, a lány viszont nemet mondott.

Jimmy Savile Forrás: Nortfhoto

"Akkor csak egy mocskos vénembernek tartottam. Még ha fel is mentem volna a szobájába, akkor sem mentem volna bele semmibe. Négy testvérem is ott volt a színpadon, a sz*rt is kiverték volna belőle" – mondta Nolan.