Új részletek derültek ki a várva várt Jóbarátok-találkozóról

Jennifer Aniston 50 éves: 20 érdekesség a Jóbarátok sztárjáról
Vágólapra másolva!
Phoebe egykori alakítója, Lisa Kudrow mesélt a Jóbarátok régóta halogatott találkozójáról.
Vágólapra másolva!

Lisa Kudrow volt a legutóbbi vendég Rob Lowe podcastjában, a Literally!-ben, ahol a várva várt Jóbarátok-találkozó is szóba került – amelyet eredetileg tavaly márciusra tervezett az HBO Max, de a világjárvány miatt már többször elhalasztotta.

Jóbarátok Forrás: NBC

Kudrow most azt mondta, hogy kora tavasszal kezdik a közös forgatást, de ő már túl van pár egyéni előfelvételen is, szóval mindenképpen alakul a műsor. Matthew Perry egyébként már tavaly novemberben azt írta a Twitteren, hogy március elején kezdenek forgatni, nagyjából ez lehet a tervezett időpont – az viszont megint másik kérdés, hogy ahhoz képest mikor kerülne képernyőre a kész produkció.

Kudrow azt is elárulta, hogy a hat színész – rajta kívül Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc és David Schwimmer – nem ismétli meg egykori szerepét, vagyis nem a karaktereikként fognak megjelenni: egyszerűen felelevenítik a sorozattal kapcsolatos emlékeiket. Néhány ismert helyszínt azonban így is bejárnak a rajongók kedvéért, például a kávézóba is visszatérnek majd nosztalgiázni.