Nem marad munka nélkül a Jóbarátok sztárja

UCLA IoES Honors Barbra Streisand And Gisele Bundchen At The 2019 Hollywood For Science Gala GettyImageRank2 arts culture and entertainment beverly hills - california beverly hills
BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 21: Courteney Cox attends the UCLA IoES honors Barbra Streisand and Gisele Bundchen at the 2019 Hollywood for Science Gala on February 21, 2019 in Beverly Hills, California. Matt Winkelmeyer/Getty Images for UCLA Institute of the Environment & Sustainability/AFP
Vágólapra másolva!
Folytatódik Courteney Cox sorozata, a 9 Months with Courteney Cox.
Vágólapra másolva!

A Facebook Watch a harmadik évadot is megrendelte dokumentumsorozatából, a 9 Months with Courteney Cox-ból, amelynek – a címéhez híven – a Jóbarátok egykori Monicája, Courteney Cox a házigazdája.

Courteney Cox Forrás: AFP/2019 Getty Images/Matt Winkelmeyer

A széria a terhesség témakörét járja körül, különböző életkorban és társadalmi helyzetben lévő nők történetét mutatja be, ők mesélnek arról, hogy miként élték meg a terhességüket. A műsor különlegessége, hogy a szereplők saját kamerát is kapnak, hogy minél nyersebben, hitelesebben tudják láttatni a környezetüket.

Cox amúgy sem unatkozik mostanában, hisz nemrég fejezte be a forgatást a Sikoly-filmek új darabjánál, miközben Greg Kinnearrel készül a Shining Vale című pilotja – és elvileg a régóta halogatott Jóbarátok-találkozó is jön még vele valamikor.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!