Feltámad a Született feleségek?

Elyse Walker Presents The 10th Anniversary Pink Party Hosted By Jennifer Garner And Rachel Zoe - Arrivals GettyImageRank2 Presenting Hosting VERTICAL USA California Santa Monica Anniversary FASHION Jennifer Garner Marcia Cross Arts Culture and Entertainme
SANTA MONICA, CA - OCTOBER 18: Actress Marcia Cross attends Elyse Walker presents the 10th anniversary Pink Party hosted by Jennifer Garner and Rachel Zoe at HANGAR:8 on October 18, 2014 in Santa Monica, California. Jason Kempin/Getty Images for Elyse Walker/AFP
Vágólapra másolva!
Marcia Cross meglepve hallotta a pletykát. Vagy tud valamit, de nem fecseghet a folytatásról? 
Vágólapra másolva!

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross és Eva Longoria főszereplésével készült a népszerű dramedy sorozat, a Született feleségek, amely itthon is igen kedvelt volt, a TV2 adta. 2004 és 2012 között volt képernyőn, kilenc éve tehát, hogy a Lila Akác köz eseményeit nem követik a nézők.

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jason Kempin

Mostanában sok régi sorozat feltámadt, kapott új évadot, régi szereplőkkel vagy újakkal. Ilyen volt a Twin Peaks, hamarosan készül a Szex és New York folytatása, de a Walker, a texasi kopót is elővették, igaz, már nem Chuck Norrisszal. Talán ezért röppent fel a pletyka, hogy a Hulu egy 10 részes évadon dolgozik, összegyűjtené a született feleségeket.

Lehet, hogy Marcia Cross (az egykori Bree Van De Kamp) tud valamit, de titoktartási nyilatkozat köti, vagy még be sem avatták a színésznőket? Lehet, hogy semmi nem igaz a hírből, nem tervez ilyet a Hulu? Mindenesetre a Twitteren, amikor erre rákérdeztek, a színésznő csak ennyit válaszolt: "Számomra ez újdonság!"