Sztárok és gyerekeik is megfertőződtek a vírussal

John Taylor
Vágólapra másolva!
A világjárvány természetesen az ismert színészeket, zenészeket sem kíméli, ugyanúgy elkapta a vírust a Harry Potter-könyvek szerzője, mint a Duran Duran zenésze vagy a Lost sztárja. Az alábbi lista persze nem teljes, de kiderül, hogy több sztár esetében a gyerekeik miatt is aggódni kellett – szerencsére nagy baj nem lett.
Vágólapra másolva!

John Taylor

John Taylor Forrás: John Taylor, Instagram

Az egykor igen népszerű Duran Duran basszusgitárosa még március közepén betegedett meg, április 3-án árulta el, hogy házi karanténban van, és már gyógyultnak tekinthető. Az 59 éves zenész – mint írja – nagyon szerencsés volt, mert influenza-jellegű tünetekkel és sok otthoni pihenéssel megúszta.

J.K. Rowling

A Harry Potter-regények szerzője április 6-án árulta el a rajongóinak, hogy minden bizonnyal átesett a betegségen, két hét volt, mire legyűrte a vírust. Kórházba nem került, viszont orvos férje segített neki otthon. Mára tünetmentes.

Diego Luna gyerekei, Jeronimo és Fiona

Diego Luna Forrás: Diego Luna, Instagram

A Narcos: Mexico és a Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet sztárjának 11 éves fia és 9 éves lánya is elkapta a vírust. 2013-ban vált el a gyerekek anyjától, három héten át nem is találkozhatott velük. Később egy élő interjúban elmondta, hogy már jól vannak, és újra láthatta és megölelhette őket.

Bob Odenkirk fia, Nathan

Az itthon is látott, népszerű Totál szívás és Better Call Saul színésze április 16-án, egy tévéshow-ban, a Late Late Show with James Cordenben árulta el, hogy a 19 éves fia átment a betegségen. Mint mondta, nagyon megijedt, mert erős tünetekkel járt a vírus, durvább volt, mint egy influenza, nagyon fájt a fia torka, és folyton levert volt. Hosszabb ideig tartott legyőzni ezt a vírust, mint kiheverni egy influenzát.

Sam Smith

Az Oscar-, Golden Globe-, valamint többszörös Grammy-díjas angol énekes-dalszerző Londonban volt házi karanténban. Nem tesztelték, de biztos benne, hogy átment rajta a koronavírus. Testvérével találkozott, aki öt nap múlva ugyanazokat a tüneteket produkálta. Az énekes ma már jól van.

Mia Farrow lánya, Quincy

A gyereket a színésznő egyéves korában adoptálta, nemrég elkapta a vírust, nem voltak könnyű heteik, mert a 26 éves nő szervezete nehezen birkózott meg vele, kórházba is kellett szállítani.

Marianne Faithfull

Forrás: AFP/Francois Guillot

A 73 éves brit énekesnő, dalszerző, színésznő Londonban került kórházba koronavírussal, akkor olyan hírek jöttek róla, hogy állapota stabil, és szervezete bírja a kezelést.

Joe Exotic

A Tiger King sztárja, valódi nevén Joseph Maldonado-Passage, szintén elkapta a vírust, és nem is nagyon fertőzhet meg másokat a szabadban sétálgatva, vagy akár egy boltban, mert börtönben van, karanténban.

Pink

A 40 éves popsztár és 3 éves gyereke is elkapta a vírust, de nem jártak kórházban. Azóta mindketten produkáltak negatív tesztet, így túl vannak a nehezén.

Tom Holland

Forrás: AFP/2020 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Angol színész és táncos, legismertebb szerepei közé tartozik Peter Parker, avagy Pókember. A színészt nem tesztelték koronavírusra, de hasonló tüneteket produkált. A hírek szerint önkéntes karanténban van, és puzzle kirakásával tölti az időt.

Plácido Domingo

Plácido Domingo Forrás: Erdélyi Gábor

Acapulcóban, Mexikóban került kórházba, szervezete jól reagált a kezelésre. Később hivatalos nyilatkozatot tett közzé a Facebookon: „Kedves barátaim, sok téves információ kering a jelenlegi egészségi állapotomról a közösségi hálózatokon és a sajtóban. Itthon vagyok, és jól érzem magam. Szerencsére már az első tünettől kezdve,

Figyelembe véve a koromat és az egészségügyi állapotomat a COVID-19 fertőzést azonnal gyanították, és ez egyszerűsítette a dolgot. Most otthon folytatom a terápiát és pihenek. Gondolatban azokkal vagyok, akik szintén ebben a betegségben szenvednek, valamint azokkal, akik nagylelkűen dolgoznak az életek megmentése érdekében. Köszönöm mindenkinek a szeretetét, és ismét azt kérem, hogy mindenki maradjon otthon, biztonságban."

Daniel Dae Kim

A Lost és a Hawaii Five-0 sztárja, is megfertőződött a koronavírussal, hosszú videóban fordult a rajongóihoz. Szerinte ez ironikus, hisz a New Amsterdam című kórházas sorozatban pont egy olyan orvos szerepét kapta meg, akinek egy újfajta influenzajárvány közepén kell helytállnia. A színész a New York-i forgatáson még tünetmentes volt, csak amikor a munkálatok leállása miatt hazatért Hawaiira, akkor kezdett rosszul lenni, először a repülőn érezte, hogy fáj a torka. Azóta meggyógyult, jól van.