Késés miatt kapott egy pofont a magyar színésznő

Náray Erika
Vágólapra másolva!
A színésznő késett, ezért ütötte meg korábbi párja. Konkoly Ági néha elfelejti, hová parkolt, Tasnádi Bence pedig abban hisz, hogy a férfiaknak kell kezdeményezniük. Részletek ma este 10-kor a Life TV-n, Szulák Andrea talkshow-jában, a Nyugi! Köztünk marad-ban.
Vágólapra másolva!

Náray Erika a műsor felvételén elmesélte, hogy ő mindig pontos, utál késni. Régebben egy szerelme megpofozta, mert késett, azóta figyeli az órát. Nem haragtartó egyáltalán, de vannak bizonyos jellemhibák, amiken nem tud átlépni.

Náray Erika Life TV

A színésznő megosztott pár gyerekkori emléket is: egyszer például elvitte a húgát focimeccsre és beállította kapufának a babakocsival együtt, anyukája persze nagyon nem örült, mikor ezt észrevette.

Life TV

Konkoly Ági elmesélte, hogy szerinte a szórakozóhelyeken lehet legjobban ismerni, ők is ott jöttek össze a férjével, bár már előtte ismerték egymást. Kissé szórakozott: van, hogy nem találja meg egy óriási pláza parkolójában, hova parkolt:

egyszer 45 percig kereste az autóját.

Egyszer az is előfordult olyan, hogy nem fizetett az egyik kedvenc törzshelyén, mert a két kislánnyal annyira el volt foglalva, hogy nem is figyelt erre eléggé - de másnap visszament és kifizette a számlát.

Tasnádi Bence is szórakozóhelyen szeret ismerkedni, de nem szereti, ha a lányok odamennek hozzá, inkább csendesen ő szeret kezdeményezni. Ennél többet is meséltek, részletek ma este a 10-től Life TV-n, a Nyugi! Köztünk marad adásában.