Pamela Anderson versben üzent volt férjének

Lambertz Monday Night 2019 Human Interest Folks Coloured
28 January 2019, North Rhine-Westphalia, Köln: The actress Pamela Anderson comes to the "Lambertz Monday Night 2019" of the confectionery manufacturer Lambertz in the old waiting room. The party takes place as part of the International Confectionery Fair (ISM). Photo: Henning Kaiser/dpa
Vágólapra másolva!
Pamela Anderson kitett a Twitterre egy verset, amivel valószínűleg a volt "férjének", Jon Petersnek üzenet.
Vágólapra másolva!

Pamela Anderson legújabb, nem is teljesen hivatalos házassága mindössze 12 napig tartott, Jon Peters szerint csak arra volt jó, hogy a feleség pénzhez jusson, ki tudja fizetni az adósságait – amit a színésznő és modell hevesen tagad.

Pamela Anderson Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Henning Kaiser

Anderson feltehetően a férfinak üzent a Twitteren egy azóta már törölt verssel, amelyet a Yahoo mentett le:

Forrás: Twitter/Yahoo

A vers arról szól, hogy nehéz kezelni a helyzetet, amikor valakiről elterjed valami a sajtóban, hiszen az álhír már úgyis okozott némi kárt. Anderson reméli, hogy az emberek tudják, ki és miért indította el a pletykát, és nem kell megvédenie magát – hisz azzal csak tovább táplálná az érdeklődést.

A színésznő talán a legújabb Instagram-sztoriját is Petersnek címezte: elmélkedett egy sort az élet dolgairól, olyasmiket írt, hogy jobb, ha elárulnak, mintha egyáltalán nem tudunk bízni, jobb csalódottnak lenni, mint nem szeretni.