Pamela Anderson 60 millió forintba került két hétre

Vertical HEADSHOT CLEAVAGE
US actress Pamela Anderson attends the Premiere of the new show "Bionic ShowGirl" at the "Crazy Horse" cabaret on June 3, 2019 in Paris. (Photo by Geoffroy VAN DER HASSELT / AFP)
Vágólapra másolva!
Pamela Anderson legújabb házassága mindössze tizenkét napig tartott Jon Petersszel, aminek a férfi szerint az lehetett az oka, hogy a színésznő csak ki akarta fizettetni az adósságait valakivel.
Vágólapra másolva!

"Egy vén bolond vagyok", mondta Jon Peters, arra utalva, hogy 200 ezer dollárnyi tartozást (60 millió forintnak megfelelő összeget) fizetett ki Pamela Andersonnak, amíg az a felesége volt – vagyis tizenkét napig, ráadásul nem is teljesen hivatalosan, miután pár papírt még alá kellett volna írniuk.

Jon Peters Forrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Vince Bucci

Anderson az ügynökén keresztül nemcsak koholmánynak, de nevetségesnek is nevezte Peters állítását, szerinte ezzel csak belőle akart kicsikarni valamiféle választ, netán visszakozást a szakítás után.

Pamela Anderson Forrás: AFP/Geoffroy Van Der Hasselt

A hírek szerint a 74 éves férfi szakított Andersonnal – miután rájött, hogy inkább nyugalomra vágyik, mintsem a sajtó figyelmére –, egy, a párhoz közel álló forrás szerint azonban főleg a Baywatch egykori sztárjának ment nehezen az együttélés.