Szexuális zaklatással vádolták Pamela Anderson új férjét, Barbra Streisand volt szeretőjét

2020.01.22. 23:07

Pamela Anderson titokban férjhez ment a nála 22 évvel idősebb Jon Petershez, aki alapvetően producerként ismert, de egyébként Barbra Streisanddal is járt, és többször vádolták szexuális zaklatással. Mit kell tudni a férfiról?

Mint arról beszámoltunk, az 52 éves Pamela Anderson titokban férjhez ment a 74 éves Jon Peters producerhez, akihez olyan filmek köthetők, mint a Csillag születik, a Superman visszatér, a Wild Wild West – Vadiúj Vadnyugat, a Pénzvonat, az Ez a fiúk sorsa vagy a Tango és Cash. De mit kell még tudni az újdonsült férjről?

Jon Peters 2007-ben, miután csillagot kapott a Hollywood Walk of Fame-enForrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Vince Bucci

A People magazin összeszedett róla pár érdekes információt, megemlítve például, hogy akárcsak Andersonnak, Petersnek is ez az ötödik házassága, korábban Henrietta Zampitella, Lesley Ann Warren, Christine Peters, illetve Mindy Williamson volt a felesége.

Petersnek emellett például Barbra Streisanddal is 12 évig tartó viszonya volt, ami akkor kezdődött, amikor még házasok voltak Lesley Ann Warrennel. A férfi kezdetben fodrászként dolgozott Beverly Hillsben, ott építgette filmes kapcsolatait, Streisandnak is először csak parókát készített egy filmhez.

Pamela Anderson 2019-benForrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Henning Kaiser

Andersonnal a Playboy-villában, Hugh Hefner egyik partiján találkoztak először a nyolcvanas években, és már akkor összejöttek, egy darabig együtt is éltek – nem teljesen új kapcsolatról van tehát szó. Peters a karrierjét is segíteni akarta Andersonnak, de a nő állíltólag nagyon önfejű volt: a férfi arról is le akarta beszélni, hogy levetkőzzön a Playboynak, mire Anderson tizenhárom címlapig jutott.

Peters nemcsak a szakmai sikereiről és a hódításairól ismert, szexuális zaklatással is vádolta legalább öt volt alkalmazottja. Az 1996 és 2008 között történt esetekért a férfinak bíróság elé is kellett állnia, egyik áldozatának 3 millió dolláros kártérítést fizetett ki.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK