Szexuális zaklatással vádolták Pamela Anderson új férjét, Barbra Streisand volt szeretőjét

Lambertz Monday Night 2019 Human Interest Folks Coloured
28 January 2019, North Rhine-Westphalia, Köln: The actress Pamela Anderson comes to the "Lambertz Monday Night 2019" of the confectionery manufacturer Lambertz in the old waiting room. The party takes place as part of the International Confectionery Fair (ISM). Photo: Henning Kaiser/dpa
Vágólapra másolva!
Pamela Anderson titokban férjhez ment a nála 22 évvel idősebb Jon Petershez, aki alapvetően producerként ismert, de egyébként Barbra Streisanddal is járt, és többször vádolták szexuális zaklatással. Mit kell tudni a férfiról?
Vágólapra másolva!

Mint arról beszámoltunk, az 52 éves Pamela Anderson titokban férjhez ment a 74 éves Jon Peters producerhez, akihez olyan filmek köthetők, mint a Csillag születik, a Superman visszatér, a Wild Wild West – Vadiúj Vadnyugat, a Pénzvonat, az Ez a fiúk sorsa vagy a Tango és Cash. De mit kell még tudni az újdonsült férjről?

Jon Peters 2007-ben, miután csillagot kapott a Hollywood Walk of Fame-en Forrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Vince Bucci

A People magazin összeszedett róla pár érdekes információt, megemlítve például, hogy akárcsak Andersonnak, Petersnek is ez az ötödik házassága, korábban Henrietta Zampitella, Lesley Ann Warren, Christine Peters, illetve Mindy Williamson volt a felesége.

Petersnek emellett például Barbra Streisanddal is 12 évig tartó viszonya volt, ami akkor kezdődött, amikor még házasok voltak Lesley Ann Warrennel. A férfi kezdetben fodrászként dolgozott Beverly Hillsben, ott építgette filmes kapcsolatait, Streisandnak is először csak parókát készített egy filmhez.

Pamela Anderson 2019-ben Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Henning Kaiser

Andersonnal a Playboy-villában, Hugh Hefner egyik partiján találkoztak először a nyolcvanas években, és már akkor összejöttek, egy darabig együtt is éltek – nem teljesen új kapcsolatról van tehát szó. Peters a karrierjét is segíteni akarta Andersonnak, de a nő állíltólag nagyon önfejű volt: a férfi arról is le akarta beszélni, hogy levetkőzzön a Playboynak, mire Anderson tizenhárom címlapig jutott.

Peters nemcsak a szakmai sikereiről és a hódításairól ismert, szexuális zaklatással is vádolta legalább öt volt alkalmazottja. Az 1996 és 2008 között történt esetekért a férfinak bíróság elé is kellett állnia, egyik áldozatának 3 millió dolláros kártérítést fizetett ki.