Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Börtönbe kerül a vesztegetéssel vádolt színésznő

Horizontal ARRIVAL COURTHOUSE
Actress Lori Loughlin (C) arrives at the court to appear before Judge M. Page Kelley to face charge for allegedly conspiring to commit mail fraud and other charges in the college admissions scandal at the John Joseph Moakley United States Courthouse in Boston, Massachusetts on April 3, 2019. (Photo by Joseph Prezioso / AFP)
Vágólapra másolva!
Megszületett az ítélet a vesztegetéssel vádolt Lori Loughlin és a férje ügyében, a színésznő – egyéb büntetések mellett – két hónap letöltendő börtönt kapott.
Vágólapra másolva!

Két hónap letöltendő börtönre ítélte a bíróság Lori Loughlin színésznőt, aki divattervező férjével, Mossimo Giannullival együtt belekeveredett az amerikai elit egyetemek körüli felvételi botrányba.

A Bír-lak színésznője a beismerő vallomás után kapta a két hónapot – korábban 50 évet is kilátásba helyeztek neki –, mellette 150 ezer dolláros pénzbírságot kell fizetnie, valamint 150 óra közmunkát kell végeznie.

Lori Loughlin a bíróságra menet Forrás: AFP/Joseph Prezioso

A férjének súlyosabb szerepe volt a vesztegetésben, így ő öt hónap börtönt, 250 ezer dolláros bírságot és 250 óra közmunkát kapott.

Mint arról többször is írtunk korábban, a házaspár 500 ezer dollár kenőpénzt fizetett azért, hogy a lányuk bejusson egy elit egyetemre. Több szülővel együtt fogták el őket, a botrányban a Született feleségek-ből ismert Felicity Huffman is érintett volt – ő azonban jóval kisebb összeget szánt a vesztegetésre, a bírósággal pedig kezdettől fogva együttműködött, így csak 14 nap letöltendő börtönt kapott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről