Varga Viktort képtelen elviselni az egyik szomszédja

varga viktor énekes
Vágólapra másolva!
A rendőrök szinte már bejáratosak Varga Viktor lakásába, de ő állítja, tud alkalmazkodni, és nem érti, miért zavarja annyira a szomszédját.
Vágólapra másolva!

"A társasházban az egyik lakó képtelen elviselni engem. Szerencsétlen egyedül él, nem találja önmagát, meg van keseredve, és bármit csinálok, az fáj neki. Igen, én vele ellentétben élek, és az hanggal jár. Ha már koppan valami a földön, rám hívja a rendőröket, de ők persze semmit nem tesznek, csak nevetnek. Mégis mit csináljak? Állítsanak elő, mert a lakásomban teszek-veszek?" - tette fel a kérdést a Borsnak Varga Viktor.

Forrás: instagram.com/vargaviktorart

"Az igazi Varga Viktort nem ismeri igazán, és ez a nagy szerencséje. Én tényleg próbálok alkalmazkodni, nem hangoskodni, toleráns és megértő vagyok, de már az egész művészetemet tönkretette. (...) Értelmes embernek tartom magam, lehet velem beszélni. Például egy másik szomszédom is olykor rám szokott üzenni telefonon, és érdekes mód egyből veszem a lapot. De ez az ürge csak erősködni próbál. A minap például tojással dobálta meg az autómat, ami cabrio, pont le volt húzva a teteje, és persze, hogy befolyt, belerodhadt az ülésbe a tojás.

de ebben a helyzetben most nem olyan egyszerű. Van már egy fél telkem, de jelenleg bevételem sincs, úgyhogy a költözés egyelőre várat magára. Addig is marad a „jó szomszédi iszony" - mesélte.