Tóth Gabi 25 kilót fogyott, de már nem foglalkozik a külsőségekkel

Tóth Gabi
Tóth Gabi szobakoncerteket ad, melyekben néha kisbabája is feltűnik
Vágólapra másolva!
Az énekesnő egy hosszú bejegyzésben számolt be arról, hogy már nem foglalkozik a külsőségekkel, egy ideje nem számít neki, hogy milyen ruhában van, és sminkelt-e vagy sem.
Vágólapra másolva!

"A napokban észre vettem magamat is a baba mellett, mert persze ő az első, és minden körülötte forog! Szerelmet érzek, ha rá gondolok! Pillangók vannak a mellkasomban! Napról napra egyre több! És amikor délután elvonulhatok, mert mostanában lett erre is időm, akkor meglátom magamat is! Észre sem vettem, hogy 25 kilót lefogytam!" - írta bejegyzésében az énekesnő.

Hosszasan beszámolt róla, hogy nem jár manikűröshöz, nincs műszempillája, nem jár csinos ruhákban, nincs megcsinálva a haja, parfümöt sem használ. "Elengedtem mindent, amit régen úgy éreztem, hogy kell, mert ezek nélkül 'meztelen' vagyok.

Nem kellett visszaigazoló szelfi, nem kellett tükör, nem kellett kényszer-póz vagy manír az elmúlt időben! Szeretve vagyok a családom és magam által, minden külső visszacsatolás nélkül érzem az erőt és a magabiztosságot!" - vallotta be. "Régen mennyi képet csináltam, mert azt hittem, ez a legfontosabb, hogy minden tökéletes legyen rajtam! Beállítva, bepózolva, kikenve-fenve. Most pedig csak lefotóztam magamat, minden frusztrációmtól mentesen..." - tette hozzá.