Fokozott biztonsági körülmények közt készült a Nicsak, ki vagyok? döntője

Nicsak, ki vagyok TV2
Vágólapra másolva!
Április 26-án este láthatják a nézők a TV2 jelmezes műsorának szuperdöntőjét, hat leleplezéssel készülnek.
Vágólapra másolva!

A Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada vasárnap a vírushelyzet miatt felvételről kerül adásba. Mint azt korábban a TV2 Csoport bejelentette, a társaság számára elsődleges fontosságú a kollégák és a produkciókban közreműködők egészségének a védelme, így a közreműködők biztonságának érdekében született ez a döntés. A szuperdöntő kevesebb stábtaggal, fokozott biztonsági körülmények közt készült a napokban.

Ábel Anita, az egyik sztárcsapat tagja így számolt be a forgatásról az Instagramján: "Most szólok, hangosak leszünk, sokat nevettünk, összevesztünk, kibékültünk... Éltünk, hat hét bezártság után. Nagyon jó lesz! A műsor nem élő, minden stábtag maszkban, kesztyűben volt, mi csak akkor vettük le, ha forgott a kamera, illetve sminkigazításnál. Mindenki tesztelve, ózonos fertőtlenítés volt a stúdióban, max. biztonságban voltunk" - írta fotója mellett.

A forgatásról jelentkezett egy maszkos videóval Tilla, aki posztjában elárulta, hogy zajlik a munka: "Szűkített stábbal, közönség nélkül nyomtuk, mindenkit megteszteltek! Amúgy mindenki nagyon élvezte az otthonlét után ezt a párórás vidámságot, vicces lesz! Hat leleplezéssel jövünk!" - írta.