Pápai Joci anyagilag támogatja a bajba jutott barátait

Sztárban sztár vetítés, zsűri fotózás. 2019.08.28 Bereczky Zoltán, Hortváth Tamás, Pápai Joci, Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Pápai Joci próbál segíteni azoknak, akik elvesztették a munkájukat.
Vágólapra másolva!

"Megfogadtam, hogy ahol tudok, és ahogy tudok segítek. Ilyen nehéz időszakban nem foglalkozom a kiadásokkal, támogatom a körülöttem lévőket, a barátaimat, akik a családjukkal kilátástalan helyzetbe kerültek.

Ha valaki igazán szereti a másikat, akkor nem gondolkozik, csak ad. Elengedtem azt is, hogy ez később hogy kerül majd vissza hozzám, az sem érdekel, ha sehogy. Bízom benne, hogy mások is így tesznek, mert most adakoznia kell mindenkinek, aki teheti. Szerencsére én megtehetem, nincsenek anyagi gondjaim, kertünk is van, szóval nincs okom panaszra, és az sem gond, hogy a négy fal közé szorultunk a gyerekekkel" - mesélte Pápai Joci a Borsnak.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Leginkább a szülei hiányoznak neki ebben a helyzetben, de megoldják, hogy lássák egymást. "Mi nap mint nap együtt vagyunk, szinte együtt élünk velük és a testvéreimmel, ezért nagyon hiányoznak. De, ha már nagyon nem bírjuk, azt csináljuk, hogy a kertben találkozunk, igaz, tartjuk egymástól a három méter távolságot. Eddig kétszer volt ilyen, így legalább kicsit összefutunk."