Király Lindát szexi ruhákban fényképezték - fotók

Király Linda
Vágólapra másolva!
Ki sem mozdul otthonról az énekesnő, aki a karanténban is a lelki egyensúlyra törekszik.
Vágólapra másolva!

Király Linda társa a kiskutyája az önkéntes karanténban, szerint ez az időszak nem az ismerkedésről szól. "Konkrétan az egész világ megállt, amire senki sem tudott felkészülni, szóval a szerelem most, a koronavírus idején biztosan várat magára az én életemben. De nem kesergek emiatt, mert hiszem, hogy mindennek eljön a maga ideje. A kiskutyámmal, Sevennel jól megvagyunk kettecskén" - árulta el a Borsnak.

"Bár sokat meditálok, edzem, olvasok, zenét szerzem, egy idő után azt vettem észre, hogy vagy pizsamában, vagy edzőcuccban vagyok itthon, és rájöttem, hogy

Úghogy felöltözöm reggelente, s felrakok egy kis sminket, magassarkút húzok, sőt tegnap még kalapot is vettem, és úgy vittem le a szemetet" - mondta.

"Azt gondolom, bármennyire szörnyű ez a helyezt, időt ad arra, hogy kicsit átértékeljük az emberi kapcsolatainkat, rájöjjünk mi is az igazán fontos. A zene, a viccelődés mellett én arra használom a karantént, hogy lecsendesedjek, befelé nézzek és pár dolgot helyretegyek magamban. És ha odabenn, és a világon mindenhol újra kisüt a nap, a szerelem is jön" - tette hozzá.