Liptai Claudia: Megpróbálom ezt az időszakot más szemmel nézni

Liptai Claudia - Instagram
Vágólapra másolva!
Liptai Claudia is otthon tölti az ideje nagy részét a napokban, de a gyerekekkel kimozdult kicsit, és erről be is számolt a rajongóinak.
Vágólapra másolva!

"Tegnap gyönyörű, igazi tavaszias időnk volt. Csodás volt kiszabadulni a lakás fogságából. Megpróbálom ezt az időszakot más szemmel nézni. Együtt vagyok a gyerekeimmel, nem kell rohanni sehova, és nagyon sok mindent újra gondolhatok. Persze, azt szeretném, hogy

De ehhez mindenkinek meg kell értenie, hogy a pánik nem egyenlő a komoly megelőzéssel. Nem a betegségtől félek, hanem attól, hogyha nem tanulunk a példákból, és nem értjük meg, hogy az 'Ugyan már én biztos nem kapom el' mondat milyen kártékony" - írta friss fotói mellé a műsorvezető.

Posztjából arról is ír, hogy jó lenne, ha mindenki betartaná az ajánlásokat, és nem járna sokat közösségbe. "Termeszetesen, aki még megteheti, menjen dolgozni, de vigyázva magára és másokra. Ha lemondunk az egyéni vágyainkról a közösség javára, akkor sokkal kiegyensúlyozottabb lesz a megbetegedések görbéje. Kezelhetőbb, és reményeink szerint hamarabb is lecseng" - áll a bejegyzésben.