Balázs Klári feljelentést tesz zaklatás miatt a rendőrségen

Balázs Klári
Vágólapra másolva!
Az énekesnőnek mocskolódó üzeneteket írnak hamis profilokról, nem tűri tovább a zaklatást.
Vágólapra másolva!

"Van négy-öt ember, akik minősíthetetlen stílusban írnak a Facebook-oldalam bejegyzései alá, illetve privát üzenetben is zaklatnak. Hiába tiltom le őket rögtön, új profilt kreálnak, amiről tovább ontják rám a szidalmaikat. Elképesztő emberek vannak, az pedig, hogy miket mondanak, sajnos sok esetben nem tűr nyomdafestéket. Sőt, most már ott tartunk, hogy azt a kedves hölgyet is elkezdték ócsárolni, aki rajongói oldalt készített nekem szeretetből" - mesélte a Ripostnak Balázs Klári.

Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári

Bizonyos nők azt állítják, elvettem a rajongóktól Gyurit azzal, hogy hozzámentem feleségül, illetve olyat is mondtak már, hogy megkeserítik az életemet. Ez abszurdum! Szeretetben, boldogságban élünk immáron négy évtizede, miért fáj ez bárkinek?!" - tette hozzá.

"Nem tűrök tovább: két zaklatóm eredeti nevét konkrétan tudom, ezért úgy határoztam, hogy adok még egy esélyt, hogy leálljanak. Ha viszont továbbra is zaklatnak, akkor nem marad következmények nélkül a tettük, és feljelentést teszek ellenük a rendőrségen" - mondta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről