Nyolc év börtönt kapott a Melrose Place színésznője

Ilyen az élete a börtön után Amy Locane-nak, a Melrose Place sztárjának, Amy Locane, Melrose Place
LOS ANGELES - MARCH 14: Actress Amy Locane arrives at the Gen-Art Fall 2005 LA Fashion Week Kick Off Party on March 14, 2005 at the MOCA Geffen Contemporary Museum in Los Angeles, California. (Photo by Amanda Edwards/Getty Images) *** Local Caption *** Amy Locane
Vágólapra másolva!
Újabb börtön várhat a Melrose Place színésznőjére, Amy Locane-re ugyanazért a bűntettért, amiért két és fél évet már ült korábban.
Vágólapra másolva!

Hároméves börtönbüntetéséből közel két és fél évet letöltött Amy Locane színésznő, 2015-ben szabadult – most viszont visszakerülhet a börtönbe.

Amy Locane Forrás: Getty Images/AFP/2005 Getty Images/Amanda Edwards

A New Jersey-i legfelsőbb bíróság – több régi esettel együtt – felülvizsgálta Locane ügyét, és azt állapította meg, hogy az előző ítélet túl enyhe volt. A mostani döntés összesen nyolc év börtönt jelentene, vagyis a színésznőnek még nagyjából öt és fél évet kellene ülnie – de fellebezni fog.

Locane 2010-ben okozott halálos balesetet: a kocsijával nekiment egy idős pár autójának, abban a nő meghalt, a férfi pedig súlyosan megsérült. A szemtanúk szerint a színésznő annyira részeg volt, hogy csak nevetett az áldozatokon, majd egy perc múlva elfelejtette, hogy mi történt.