Suzy: A bajban derült ki, kik az igazi barátok

suzy énekesnő
Vágólapra másolva!
Suzy anyagi gondokkal küzd a járvány miatt, miután fellépései nincsenek, és a gofrizóját is be kellett zárni egy időre. 
Vágólapra másolva!

A járvány miatti korlátozások Jolly válófélben lévő feleségét, Suzyt is megviselik, nemcsak koncerteket nem tud adni, de hosszú hetekre a gofrizóját is be kellett zárnia.

"Ugyanazok a problémáim, mint bármelyik, a munkáját elvesztő, egyedülálló édesanyának, ezért nem kesergek, de tény, hogy nincsen semmi bevételem, kiadás viszont akad bőven. A számlák jönnek, valamint az üzlet bérleti díja is ketyeg sajnos" – mondta a Blikknek.

Suzy Forrás: Instagram/Suzy

Az énekesnő a szülei segítségével nyitott gofrizót, ami egy ideig szépen is ment, a különleges édességek miatt vonzotta a vásárlókat – akik viszont egyelőre alig tértek vissza az újranyitás után. "Elvitelre készíthetek már gofrit, kesztyűben, maszkban dolgozom, de sajnos egy-két vásárlónál nincs több" – mesélte Suzy.

"Számíthatok a szüleimre most is. Édesanyám a korára való tekintettel nem dolgozhat, édesapám viszont igen. Mégsem várom el, hogy anyagilag segítsenek, éppen eleget tettek értem így is. Viszont a barátaim minden tekintetben támogatnak, tőlük kaptam fertőtlenítőt, maszkokat. A bajban derült ki, hogy vannak igazi barátok, akik féltenek és törődnek velem, segítenek, hogy talpon maradhassak" – tette hozzá.