Sokat bulizott a szomszéd, Tóth Gabi elköltözött

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Újabb írást tett közzé a család.hu-n, ebből kiderül, hogy alapvetően nyugalomra vágynak férjével meg a babával.
Vágólapra másolva!

„Én az elmúlt 18 évben 19 alkalommal költöztem. Rutinos költözőnek számítok, éppen ezért azt is megfigyeltem, hogy ha valahol otthon érzem majd magam, akkor ott már az elején jön egy érzés, ami tök egyértelmű. Amikor anno Tapolcáról Pestre költöztünk, olyan csórók voltunk, mint a templom egere. Az első lakás, ahol Verával laktunk, a negyedik emeleten volt, lift és fűtés nélkül. A sütővel fűtöttünk. Egyszer majdnem szénmonoxid mérgezést kaptunk" – emlékezett a hőskorszakra, a Megasztár idejére.

Tóth Gabi Forrás: Tóth Gabi, Instagram

„A földön feküdtünk, és gyertyával világítottunk, mégis imádtuk és mindenkinek volt ott hely. még a Megasztáros csapattársak felét is magunkhoz vettük. Sőt, Tapolcáról is hozzánk jött pár hétre, aki éppen új életet akart kezdeni.

Nálunk mindenkinek volt hely és rántott hús. Az egész stábot mi etettük. Tóthéknál a mai napig a legfőbb szabály: működjön a sütő és legyen tele a has, akkor baj nem lehet" – írta.

Olyan albérlete is volt, ahol túl sokat buliztak a szomszédok, ezért kényszerült elköltözni. „Érdekes egyébként, hogy a Krauszról is és rólam is mindenki azt gondolja, hatalmas partiarcok vagyunk, pedig nálunk antiszociálisabb emberek a földön nincsenek. Nekünk az otthon a csend és nyugalom szigete" – vélekedett, majd gyorsan korrigálta magát, mert a baba mellett sok csend nincs. A teljes poszt itt olvasható.