Meghalt a Született feleségek színésze

28th Annual Palm Springs International Film Festival Film Screenings & Events GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment
PALM SPRINGS, CA - JANUARY 04: Actor John Callahan attends the World Premiere of "Do It Or Die" at the 28th Annual Palm Springs International Film Festival on January 4, 2017 in Palm Springs, California. Vivien Killilea/Getty Images for Palm Springs International Film Festival /AFP
Vágólapra másolva!
Meghalt John Callahan amerikai színész, akit több mint 30 filmben és sorozatban láthattunk a pályája során.
Vágólapra másolva!

66 éves korában, Palm Springs-i otthonában halt meg John Callahan, miután stroke-ot kapott. A színész összesen 34 produkcióban szerepelt 1982 és 2018 között.

John Callahan Forrás: AFP/2017 Getty Images/Vivien Killilea

A Falcon Crest-ben több mint 60 epizódban játszotta Eric Stavrost, utána főként szappanoperákban láthattuk hosszabban: a Santa Barbara-ban közel 300, az All My Children-ben több mint 350 részben szerepelt, de az Ármány és szenvedély-ben is megjelent több mint 100 alkalommal.

Emellett olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint a Gyilkos sorok, a Kerge város, a Született feleségek vagy a Döglött akták, miközben például a Marvin szobája című filmben is láthattuk.