Értetlenül néznek a kultikus sci-fi követői

The Mandalorian
Vágólapra másolva!
Már a 30 percet sem éri el a The Mandalorian.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, a Star Wars-hívek évtizedes álma vált valóra pár napja, maikor végre elindult az élőszereplős Csillagok háborúja sorozat, még akkor is, ha nincs benne se Leia, se Han Solo, se Luke. A nagy örömbe némi üröm is vegyült, mert 36 perc volt csak az első rész, főcímmel és stáblistával együtt is csak 39.

A második epizód hamar jött,

de nem kellett félnapi hideg élelemmel, rekesz sörökkel és üdítőkkel körbebástyáznia magát a nézőnek, nem kellett felkészülnie egy Sátántangó szintű és hosszúságú alkotásra, mert az új rész csak nettó 27 perc lett. Ez már durván elmarad az amerikai országos tévéken megszokott 40-42 perctől, és pláne elmarad a Hulu meg az HBO által adott sorozatok gyakran egyórás időtartamától.

The Mandalorian Disney

A Mandalorian ennek ellenére a közösségi média egyik legfelkapottabb sorozata, a Twitteren, Facebookon, mindenhol foglalkoznak vele: hol az első rész végén látott nagy fordulattal, meglepetéssel, hol pedig azzal, miért ilyen kis kurta szegény. Vagy a Disney Plusnak mindegy, mit írnak a népek, csak írjanak, beszéljenek róla?