Részegen verekedett, letartóztatták az új Walkert, a texasi kopót

Vágólapra másolva!
Az Odaát stábja meg akarta viccelni a részegen botrányt okozó színészt, aki hamarosan Chuck Norris karakterét veszi át.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, pár napja letartóztatták az Odaát egyik főszereplőjét, Jared Padaleckit: egy austini bárban megütötte a pultost, majd egy közbelépő alkalmazottnak is nekiment. Letartóztatták, de ez elvileg nem lesz hatással a sorozatra, tudják tartani a forgatási tervet. Jöhet tehát a 15. évad, utána viszont Padalecki a Walker, a texasi kopó új változatában lesz főszereplő.

instagram.com/jaredpadalecki

A Twitteren Padalecki megköszönte családja és barátai támogatását, és jelezte, hogy nagyon sajnálja, hogy ki kellett hagynia az Odaát-médiaeseményt, amelyet az amerikai fővárosban rendeztek a hétvégén. Azt írta, bízik benne, hogy hamarosan találkozhat a washingtoni rajongókkal.

instagram.com/jaredpadalecki

Az Odaátban a fivérét alakító Jensen Ackles a vasárnapi sorozatos bulin annyit mondott az esetről, hogy valóban „rossz hétvégéje" volt a kollégának, de amikor visszatért a forgatáshoz, már nagyon vigyáztak rá, „bilincsben kísérték", hogy ne csináljon bajt. Jensen Ackles bevallotta, hogy a dologból viccet csinált a stáb, és az volt a terv, hogy narancssárga overallban várják a letartóztatásból visszatérő társat, mint megannyi börtöntöltelék, fegyenc, de nem volt már elég idejük beszerezni a kezeslábasokat.