Felmondtak a munkahelyükön az Ázsia Expressz győztesei

Horváth Gréta
Vágólapra másolva!
Teljesen megváltozott Horváth Grétáék élete, mióta megnyerték az Ázsia Expresszt.
Vágólapra másolva!

"Mind a ketten felmondtunk az addigi munkahelyünkön, majd elkezdtünk valami egészen mást" - árulta el a Blikknek Horváth Gréta, aki elmesélte, korábban állandó gyomorgörccsel ment be dolgozni, érezte, hogy nincs a helyén. Ám a Srí Lankán, Indiában és Thaiföldön megélt kalandok annyi erőt adtak, hogy végre eldöntötte, a saját kezébe veszi az életét.

Forrás: Horváth Gréta

"Korábban nem mertem volna, de az Ázsia Expressz után tudtam, hogy képes vagyok rá! Indítottam egy saját vállalkozást. Csináltam egy sminkstúdiót, ahol négyórás oktatásokat tartok, de ez több annál, mint hogy megtanítom őket, milyen alapozót vagy kontúrt tegyenek fel. Ennek a négyórás programnak a része az önbizalomtréning is" - mondta.

Kiderült, hogy vőlegénye, Meggyes Dávid szintén módosította a pályáját a forgatás után. "Pénzügyi területen dolgoztam tíz éven keresztül, az ázsiai kaland után azonban váltottam. Most egy nagyon jó barátom marketingügynökségénél dolgozom. Sokkal jobban megtanultuk értékelni, amink van, hiszen ott néha egy korty tiszta víz is luxusnak számít."