Közösen vezet műsort Rátonyi Kriszta és Freddie

A Dal 2018 Rátonyi Kriszta és Freddie
Dal 2018 produkcio, TV müsor, Akvárium. 2017.12.06 Fotó: Csudai Sándor
Vágólapra másolva!
Október 10-től  új műsorvezető párossal bővül a Család-barát: Rátonyi Krisztával és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie-vel.
Vágólapra másolva!

"Személyes kedvencem az élő műsor! A Balatoni Nyár szinte csak most ért véget, így még benne vagyok az ilyen típusú munka örömeiben és nehézségeiben. A két műsor stílusa nagyban hasonlít, ez biztos könnyebbé teszi, hogy megtaláljam a helyem. Izgalmas kihívás lesz a témák sokszínűsége. A gasztronómia szerelmese vagyok, azt biztos nagyon fogom élvezni.

Az életmóddal kapcsolatos kérdések is közel állnak hozzám, ugyanúgy, ahogy

Szeretnék itt is sok személyes gondolatot, szempontot belevinni a beszélgetésekbe, ahogy azt a nézők a Balatoni Nyárban megszokhatták tőlem" - árulta el a Blikknek Rátonyi Kriszta, aki alig várja az újabb közös kihívást Freddie-vel, aki először próbálja ki magát beszélgetős műsorban.

Fotó: Csudai Sándor/Origo

"Örülök, hogy Kriszta lesz mellettem: ismerjük, megértjük egymást és jól is működünk együtt. Régóta vágytam egy ilyen jellegű kihívásra. Számomra új ez a szituáció: sorra jönnek a különböző témák és vendégek.

mint például A Dalra, hiszen jóval nagyobb hangsúlyt kap a moderálási készség. Fontos, hogy végig ott legyek fejben, érdemben kérdezni tudjak. Ehhez pedig ismerni kell a beszélgetőtársat és megtalálni a közös hangot. Minden témára nyitott vagyok, kíváncsian várom!" - tette hozzá Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie.