L.L. Junior a Tények Plusznak: Zokogva imádkoztam, és elájultam

2019.09.10. 19:12

Csak kétségbeesésében okolta az anyát a tragédia miatt, bocsánatot kért tőle, és másoktól is. Pszichológusokkal is beszélt, az árva szülők csoportjával is, és úgy véli, beszélni kell a meghalt kisfiúról, aki mindig ott lesz a szívükben. L.L. Junior a TV2 Tények Plusz című műsorának nyilatkozott.

Mint korábban az Origo is megírta, L.L. Junior 3 éves kisfiát, Dávidot Zuglóban halálra gázolta egy autó. A kisfiú átszaladt volna egy úton, amikor egy érkező autó elütötte: bár a mentők próbálták megmenteni az életét, a kisgyerek meghalt. Lesi László Csaba, azaz L.L. Junior rapper, előadó-dalszerző, a Fekete Vonat egykori tagja a TV2-nek nyilatkozott.

„Bárhogy is volt, nem hozza vissza a kisfiamat. Ha okoltam bárkit is, csak kétségbeesésemben tettem. Nekem nem lesz attól jobb, hogy másnak rosszabb... Nem vagyok haragtartó ember. Elnézést kérek mindenkitől, sajnálom,  hogy az élőzést csináltam" – nyilatkozta a TV2 műsorának, a Tények Plusznak L.L. Junior.

Mint ismert, a tragédia után volt feleségét okolta a kisgyerek halála miatt egy zaklatott, élő Facebook-bejelentkezés során, de mint mondta, ezt indulatból tette, és már sajnálja.

Forrás: TV2

„El voltam veszve. Nem tudtam, hogyan kezeljem. Egyet tudok: nagyon erősnek kell lennem. Szakemberekkel és egy csoporttal, az árva szülőkkel beszéltem. Rengeteg tapasztalatot osztanak meg egymással" – folytatta a zenész.

A tragédia után úgy látja, hogy fontos, hogy beszéljenek az elvesztett családtagról, ne hallgassák el a halálát, pláne ne a testvére elől. Nagyon fontos, hogy a megmaradt gyerekeknek erőt adjunk.  A mi hozzáállásunkat látják, és akkor sokkal könnyebb nekik" – vélekedett, hozzátéve, hogy a kisgyerek mindig ott lesz a szívükben.

TV2

Zokogva imádkozott, és elájult, amikor a hírt meghallotta: 2019. augusztus 31-én minden megváltozott. Egy fesztiválon volt épp, lejött a színpadról, amikor felesége, Csilla egyik barátnője mondta el neki, mi történt. „Hívtam az anyukáját, aki sikítozott, és akkor tudtam, hogy nagy baj van.  Azonnal elindultunk Budapestre... Nagyon nehéz volt, könyörögtem. Zokogva imádkoztam az autóban: ugye nem megy el a Dávid? Hibáztattam mindenkit. Három órán keresztül okoltam magamat, okoltam mindenkit" - mondta. El is ájult egy időre. 

Dávidra mindig nagy szeretettel fognak emlékezni. „Hiszünk abban, hogy jó helyen van. Egy ártatlan, hároméves gyerek nem kerülhet a pokolra, csak a mennyországba. (...) Mosolygott, tele volt boldogsággal. Ha egy perce megsértődött, sírt, elbújt, de utána úszott a boldogságban. Nem tudott haragudni" – mesélte a zenész a Tények Plusznak.

Itt megnézheti a riportot: