L.L. Junior a Tények Plusznak: Zokogva imádkoztam, és elájultam

L. L. Junior
Vágólapra másolva!
Csak kétségbeesésében okolta az anyát a tragédia miatt, bocsánatot kért tőle, és másoktól is. Pszichológusokkal is beszélt, az árva szülők csoportjával is, és úgy véli, beszélni kell a meghalt kisfiúról, aki mindig ott lesz a szívükben. L.L. Junior a TV2 Tények Plusz című műsorának nyilatkozott.
Vágólapra másolva!

Mint korábban az Origo is megírta, L.L. Junior 3 éves kisfiát, Dávidot Zuglóban halálra gázolta egy autó. A kisfiú átszaladt volna egy úton, amikor egy érkező autó elütötte: bár a mentők próbálták megmenteni az életét, a kisgyerek meghalt. Lesi László Csaba, azaz L.L. Junior rapper, előadó-dalszerző, a Fekete Vonat egykori tagja a TV2-nek nyilatkozott.

„Bárhogy is volt, nem hozza vissza a kisfiamat. Ha okoltam bárkit is, csak kétségbeesésemben tettem. Nekem nem lesz attól jobb, hogy másnak rosszabb... Nem vagyok haragtartó ember.

hogy az élőzést csináltam" – nyilatkozta a TV2 műsorának, a Tények Plusznak L.L. Junior.

Mint ismert, a tragédia után volt feleségét okolta a kisgyerek halála miatt egy zaklatott, élő Facebook-bejelentkezés során, de mint mondta, ezt indulatból tette, és már sajnálja.

Forrás: TV2

„El voltam veszve. Nem tudtam, hogyan kezeljem. Egyet tudok: nagyon erősnek kell lennem. Szakemberekkel és egy csoporttal, az árva szülőkkel beszéltem. Rengeteg tapasztalatot osztanak meg egymással" – folytatta a zenész.

A tragédia után úgy látja, hogy fontos, hogy beszéljenek az elvesztett családtagról, ne hallgassák el a halálát, pláne ne a testvére elől.

A mi hozzáállásunkat látják, és akkor sokkal könnyebb nekik" – vélekedett, hozzátéve, hogy a kisgyerek mindig ott lesz a szívükben.

TV2

Zokogva imádkozott, és elájult, amikor a hírt meghallotta: 2019. augusztus 31-én minden megváltozott. Egy fesztiválon volt épp, lejött a színpadról, amikor felesége, Csilla egyik barátnője mondta el neki, mi történt. „Hívtam az anyukáját, aki

Azonnal elindultunk Budapestre... Nagyon nehéz volt, könyörögtem. Zokogva imádkoztam az autóban: ugye nem megy el a Dávid? Hibáztattam mindenkit. Három órán keresztül okoltam magamat, okoltam mindenkit" - mondta. El is ájult egy időre.

Dávidra mindig nagy szeretettel fognak emlékezni. „Hiszünk abban, hogy jó helyen van. Egy ártatlan, hároméves gyerek nem kerülhet a pokolra, csak a mennyországba. (...) Mosolygott, tele volt boldogsággal. Ha egy perce megsértődött, sírt, elbújt, de utána úszott a boldogságban. Nem tudott haragudni" – mesélte a zenész a Tények Plusznak.

Itt megnézheti a riportot: