Minden sorozatot agyonvert a Trónok harca

Trónok harca
Vágólapra másolva!
Az USA-ban rekordokat döntögetett, erre még ez HBO sem számított 2011-ben, amikor a fantasy elindult.
Vágólapra másolva!
Trónok harca Forrás: HBO

A Trónok harca az USA-ban több rekordot megdöntött: a döcögős start után (teljesen újra kellett forgatni a pilotot, annyira gyenge lett az első) aligha hitték ezt a készítők. Most a Variety hozott le egy toplistát, amelyen az látszik, hogy 18-49-ben, azaz hagyományos kereskedelmi célcsoportban Tyrion és Havas Jon levert minden riválist.

A lap a Live + 7 ratinget vizsgálta,

azaz benne vannak azok is, akik nem a tévéadást nézték a premier pillanatában, hanem egy héten belül legális platformon megtekintették a sorozatot vagy sporteseményt, viszont nincsenek benne azok, akik torrentezve szerzik be az epizódokat.

A fenti táblázaton a műsorszám címe után jön a csatorna neve, aztán a célcsoportban mért rating, majd a teljes lakosságnál mért nézőszám. Mint látható, a Trónok harca mellett nagyon megy az amerikai futball, a Rólunk szól című sorozat is. Szintén voltak szép estéi a The Walking Dead-nek és a már elbúcsúzott Agymenők-nek.

Vitatott vég

Az utolsó rész okozta felháborodásról itt írtunk, itt olvashat a szereplők jövőbeli terveiről, itt megnézheti, milyen csúnya baki maradt a legvégére. A színészek képes-érzelmes búcsúit itt mutatjuk meg, és a parádés nézettségről is vannak friss adataink.

Sansa Stark beszólt a mérges rajongóknak, akik ettől még idegesebbek lettek, az író, R. R. Martin pedig elárulta, hogy mennyiben lesz más a regényciklus vége, mint a sorozaté. Erről itt írtunk. A Trónok harca időközben toplistás lett, de ennek a listának, eredménynek aligha örülnek a készítők.

Az is kiderült, hogy az új Trónok harca-sorozat már egy hónapja forog, erről itt olvashat. Az egyik szereplő viszont kiborult, amikor elolvasta a sztorit, sírt, és világgá ment, bővebben erről itt.

Alább szavazhat, ha épp van kedve:

Szavazzon!

Jó volt a Trónok harca utolsó évadja?