Feladta magát a rendőrségen a színésznő, 270 millió az óvadék

Hallmark Channel Holiday Party and Screening of “Once Upon a Christmas Miracle"
Lori Loughlin attends the Hallmark Channel Holiday Party and Screening of “Once Upon a Christmas Miracle" held at The Grove on December 4, 2018 in Los Angeles, California. (Photo credit should read "FPA/Full Picture Agency via AFP")
Vágólapra másolva!
Lori Loughlin szabadlábon védekezhet.
Vágólapra másolva!

Az 54 éves Lori Loughlin szerda reggel jelent meg az FBI-nál, majd rövidre rá a Los Angeles-i bíróságon kellett szembesülnie a vádakkal. Szabadlábon védekezhet ő és férje, miután kifizettek egy-egymillió dollárt óvadékként (ez összesen 540 millió forint körül van).

Forrás: Full Picture Agency/FPA/Fpa

Mint korábban írtuk, a Született feleségek színésznője, Felicity Huffman is belekeveredett az amerikai egyetemek körüli felvételi botrányba: azzal vádolják, hogy kenőpénzt adott a gyereke bejutásáért egy elit intézménybe. Őt letartóztatták, majd 250 ezer dolláros óvadék fejében szabadlábra helyezték.

A színésznők az amerikai egyetemi felvételik körül zajló botrányban vannak nyakig, több tanárt és szülőt is vádolnak azzal, hogy meghamisított eredményeket, illetve megvesztegette az illetékeseket, hogy olyanok is bekerülhessenek elit egyetemekre, akiknek erre nem lett volna lehetőségük.