Tori Spelling lecserélte a férjét egy másik színészre

The Fluffball 2015 GettyImageRank2 DOOR VERTICAL USA Small California City Of Los Angeles ACTOR Photography Ivan Sergei Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities 2015 Fluffball PersonalityInQueue FeedRouted_NorthAmerica
LOS ANGELES, CA - OCTOBER 03: Actor Ivan Sergei attends The Fluffball 2015 at The Little Door on October 3, 2015 in Los Angeles, California. Angela Weiss/Getty Images for The Fluffball Foundation/AFP
Vágólapra másolva!
Tori Spelling lecserélte a férjét az új Beverly Hills 90210 kedvéért, a férfit Ivan Sergei fogja játszani.
Vágólapra másolva!

A Jack és Jill egyik címszereplője, az azóta is sok sorozatban látott Ivan Sergei is csatlakozott a BH90210-hez, vagyis a Beverly Hills 90210 friss, modern verziójához.

Ivan Sergei Forrás: AFP/2015 Getty Images/Angela Weiss

Az áldokumentumfilmként forgatott produkcióban az eredeti színészek kvázi önmagukat, önmaguk egy fiktív verzióját játsszák, akik azon ügyködnek, hogy tető alá hozzák régi sorozatuk remake-jét – gyakorlatilag a kulisszák mögé tekinthetünk tehát be, de a (kamu) felvételek során az ismert karakterek is megelevenednek majd.

Sergei figurájával még jobban összemosódik a fikció és a valóság, a színész ugyanis Tori Spelling férjét fogja játszani – a színésznő igazi házastársa, Dean McDermott helyett.

A sorozatban egyébként a régi szereplők közül Shannen Doherty, Jennie Garth, Jason Priestley, Ian Ziering, Brian Austin Green és Gabrielle Carteris is megjelenik majd, Sergei-en kívül pedig többek között Vanessa Lachey és La La Anthony lesz új arc, akit a Beverly Hills 90210-ben nem lehetett látni annak idején.