Jól megbolondítják a Beverly Hills 90210 új verzióját

Premiere Of LD Entertainment's "Dog Days" - Arrivals GettyImageRank1 Arts Culture and Entertainment Celebrities Film Industry topics topix bestof toppics toppix
CENTURY CITY, CA - AUGUST 05: Tori Spelling attends the Premiere of LD Entertainment's "Dog Days" at Westfield Century City on August 5, 2018 in Century City, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Feltámad a Beverly Hills 90210, jócskán el fog azonban térni a mostanában divatos remake-ektől és rebootoktól. Az egyik főszereplő és ötletgazda, Tori Spelling mesélt.
Vágólapra másolva!

A Beverly Hills 90210 Donnája, Tori Spelling az Entertainment Tonightnak mesélt a sorozat feltámasztásáról, a készülő új verzióról, amelybe vittek egy kis csavart a készítők.

Tori Spelling tavaly augusztusban Forrás: AFP/2018 Getty Images/Frazer Harrison

Azt találták ugyanis ki, hogy a folytatásban mindenki önmagát, vagyis önmaga őrültebb verzióját fogja játszani, az új szériával pedig – amolyan áldokumentumfilmként – azt mutatják be, hogy miként dolgoznak egykori sorozatuk feltámasztásán.

Hogy még bonyolultabb legyen a dolog, a nézők emellett a régi karaktereket is viszontláthatják, hisz lesznek olyan jelenetek is, amikor a színészek forgatnak, Donnát, Davidet és a többieket játsszák.

A Beverly Hills 90210 csapata Forrás: Kobal / The Picture Desk

Spelling a Félig üres-hez hasonlította a vállalkozásukat, azzal a különbséggel, hogy itt egy egész csapat színész fog a saját nevén, kvázi önmagaként megjelenni. A hasonló projektekről itt írtunk bővebben.