Visszatér az Észbontók, az Ide süss!, és jön egy új magyar sorozat

Gryllus Dorka
Vágólapra másolva!
Március 25-én három saját gyártású műsorral frissül a Viasat3 kínálata.
Vágólapra másolva!

A Társas játékot, a Valami Amerika-filmeket és a Kincsemet is jegyző Herendi Gábor, és Szilágyi Fanni rendezi a VIASAT3-on rövidesen induló új, 10 epizódos heti sorozatot. Az Ízig-vérig egy vendéglős házaspár, Éva és András történetét mutatja be, akik egy félrelépés miatt ádáz ellenségekké válnak, és egy Balaton-felvidéki faluban egymástól nem messze nyitnak éttermet. Harcaikat pedig mások mellett a gasztronómia csatamezején vívják – áll a Viasat3 közleményében.

Gryllus Dorka Forrás: Viasat3, Sághy Tímea

Éva és András szerepében az életben is egy párt alkotó Gryllus Dorka és Simon Kornél látható, de a sorozatban feltűnik többek között Pokorny Lia, Száraz Dénes, Badár Sándor, Schmidt Sára, Klem Viktor, Bercsényi Péter és Sztarenki Dóra is. Az Ízig-vérig különlegessége, hogy nem egy külföldi széria magyar adaptációjáról van szó, a sorozat magyar fejlesztésű.

A főzős reality-k közt futott tavaly tavasszal az Ide süss!, amely egy sütiverseny amatőr cukrászok és műkedvelő tortafenoménok számára. Március 25-én 20 órakor nem egy, hanem rögtön három új évaddal tér vissza a VIASAT3 képernyőjére, ezúttal Sass Dani mellett Ábel Anita vezetésével.

Észbontók Forrás: Viasat3

Visszatér az Észbontók is, ahol nehéz eldönteni, hogy a civil szereplők tényleg ennyire tájékozatlanok, vagy csak tettetik magukat. A házigazdája változatlanul Kovács Áron, a celebcsapatokat pedig olyan hírességek erősítik, mint például Gáspár Laci vagy a Schobert házaspár: színészek, énekesek, a Feleségek luxuskivitelben sztárjai és a 200 első randi szereplői is feltűnnek majd az adásokban.