Megszületett Rezes Judit és Szabó Győző gyermeke

Rezes Judit, Szabó Győző
Vágólapra másolva!
Múlt szombatra volt kiírva a kismama.
Vágólapra másolva!

Múlt hét szombatra volt kiírva az anyuka, ám Győző még akkor sem tudta, képes lesz-e bemenni a szülőszobába. Végül belátta, hiba lenne kihagyni - írta a Blikk.

Rezes Judit, Szabó Győző Forrás: Facebook

"Felnőtt életem minden ciklusában kaptam egy babát: 27 éves, vad fiatalként olyan voltam Borival, mint egy kamionos, Misi pedig akkor jött, amikor 40 évesen már kezdtem lenyugodni. Most középkorú vagyok, de 30 éves fiúnak érzem magam.

Ha tehettem volna, már nyolc gyerekem lenne. A viszontszeretetük ad értelmet az életemnek, és engem nagyon szeretnek a gyerekeim. Folyamatosan túl vagyok csordulva, és csak most jön a java!" - mesélte a lapnak Szabó Győző.

A Lokálnak korábban azt is elárulták, hogy milyen nevet választanak. "Nagy valószínűséggel a Gáspárt fogjuk választani. Ezzel a névvel lehet Gazsinak becézni, és ha majd kicsit erélyesebben kell rászólni, akkor a Gáspár kellőképpen komolyan hangzik" - mondta Szabó Győző a lapnak. Azt is elárulta, hogy Rezes Judit a szíve mélyén kislányt szeretett volna, de amikor megtudta, hogy egy kisfiút szül majd, egy percig sem volt szomorú.

UPDATE: Szabó Győző lekéste a szülést a dugók miatt, de megvan a baba neve. Részletek itt.