Meglepetés, kiesés és sértődés az Exatlonban

Vágólapra másolva!
Rezgett a léc Palásti Áginál.
Vágólapra másolva!

A sportos vetélkedő február 8-i adásában sokak meglepetésére a fiatal újonc, Esztergályos Patrik nyerte a medáljátékot a férfiak között. A nőknél ezúttal a pirosak nem jeleskedtek, Hanna és Dorina mérkőzött a fináléban, utóbbi vitte el a medált, amely neki már a második.

A medálért nem mindenki töri össze magát, így a versenynap izgalmai későbbre maradtak, el kellett dönteni, ki pakol, és ki megy haza a ragyogó dominikai időjárásból a magyar télbe. Eleinte Facskó Szidónia kerekedett felül, láthatóan kezdett belejönni a versenybe, de ez a hajrá elég későinek bizonyult: Palásti Ági feljavult, jobban összepontosított az ügyességi részen, és megfordította a meccset.

Ági majdnem kiesett

Látványosan azonban nem ölelgették, meg is sértődött, mert úgy érezte, többen nem is akarták, hogy ő versenyben maradjon. Nehéz kérdés ez, hiszen mindenki szereti, ha marad a haverja, barátja, a számára szimpatikus csapattag, de közben minden versenyző fejében ott motoszkál a gondolat, hogy nem biztos, hogy az a jó verzió, ha erős marad, és gyenge megy haza – mert az erős simán lehet, hogy épp őt ejti ki majd, és viszi a 20 milliót végén.