Fura okból nem nézi a Grace klinikát a főszereplő férje

2018 Vanity Fair Oscar Party
Ellen Pompeo and Chris Ivery attend the 2018 Vanity Fair Oscar Party following the 90th Academy Awards at The Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills, California, on March 04, 2018. (Photo credit should read "FPA/Full Picture Agency via AFP")
Vágólapra másolva!
Ellen Pompeo férje egy ideje nem nézi a Grace kliniká-t, el is mondta, miért döntött így.
Vágólapra másolva!

A Grace klinika főszereplőjének, Ellen Pompeónak a férje, a zenei producerként ismert Chris Ivery a US Weeklynek arról mesélt, hogy már nézi felesége sorozatát, mert bizonyos jelenetek kínosan érintenék.

Ellen Pompeo és a férje, Chris Ivery Forrás: Full Picture Agency/FPA/Fpa

"Régebben sokat néztem a Grace kliniká-t, de akkor még nem tudtam, hogy a feleségemnek új szerelme lesz benne!" – fakadt ki a férfi, miután a Giacomo Giannotti által alakított dr. Andrew DeLucának komolyabb szerepe lett Meredith (Ellen Pompeo) életében.

DeLuca és Meredith a Grace klinikában Forrás: ABC

"Nem vagyok féltékeny, teljesen biztos vagyok a kapcsolatunkban. De valahogy kínos az egész. Tudom, hogy színészként ez Ellen munkája, de most ez az új szerelme van, akit ráadásul ismerek is. Nagyszerű fickó, kedvelem, de nem néztem meg a közös jeleneteiket, mert valahogy kínosnak érezném" – részletezte.