Már gondolkodnak a Grace klinika befejezésén

ELLEN POMPEO Episodic GREY'S ANATOMY - "You're Gonna Need Someone on Your Side" - Stephanie's relationship to Kyle becomes complicated. Meanwhile, Meredith encourages Amelia and Owen to take a chance and choose to be a real couple. Arizona and Callie are
GREY'S ANATOMY - "You're Gonna Need Someone on Your Side" - Stephanie's relationship to Kyle becomes complicated. Meanwhile, Meredith encourages Amelia and Owen to take a chance and choose to be a real couple. Arizona and Callie are at odds and put their friends in the middle of an uncomfortable situation, on "Grey's Anatomy," THURSDAY, APRIL 28 (8:00-9:00 p.m. EDT), on the ABC Television Network. (ABC/Richard Cartwright) ELLEN POMPEO
Vágólapra másolva!
A Grace klinika alkotói már gondolkodnak azon, hogy miként zárják le a történetet, ez azonban még odébb lesz, ahhoz most túl sok pénzt hoz a sorozat.
Vágólapra másolva!

A Grace klinika főszereplője, a dr. Meredith Grey-t játszó Ellen Pompeo az Entertainment Tonightnak mesélt a kórházas sorozat folytatásáról, azt mondta, az alkotókkal együtt már elkezdtek gondolkodni azon, hogy miként lehetne lezárni egy ilyen ikonikus szériát.

Ellen Pompeo a Grace klinikában Forrás: ABC

Persze most még a következő, tizenötödik évaddal foglalkoznak inkább, mindenki azon van, hogy a megszokott színvonalon minél tovább folytassák a történetet – aminek egyszerű oka van Pompeo szerint: a pénz.

A Grace klinika ugyanis iszonyatos mennyiségű pénzt termel, maga Pompeo a friss szerződésével az amerikai tévéipar legjobban fizetett drámai színésznővé lépett elő, de szerinte mindenki szerencsésnek érezheti magát, aki a produkciótól kapja a fizetését.

Két színésznő ezzel együtt búcsúzik a szériától a jelenlegi szezon végén, a dr. April Kepnert játszó Sarah Drew és a dr. Arizona Robbinst alakító Jessica Capshaw is távozik – a legfrissebb előzetes valószínűleg az előbbi karakter búcsújáról szól: