Óriási hepienddel búcsúzott a 200 első randi

200 első randi
Vágólapra másolva!
December 20-án véget ért a Viasat3 hazai gyártású sorozata. Ahogy az várható volt, mindenki elnyerte a boldogságot a végén.
Vágólapra másolva!

A 200 első randi a párkapcsolatok kialakításának nehézségeiről szólt elsősorban, persze sok más mellett: Gáspár Kata alakította Lucát, aki fogadást kötött anyjával (aki őt alapvetően lúzernek tartotta), hogy húga esküvőjére szerelmével érkezik. Két évad, 118 rész készült Luca párkeresési próbálkozásairól, szerethetően, sok humorral. És ahogy egy ilyen sorozathoz illő, a vége nem is lehetett drámai, szívszorító, szomorú vagy lehangoló – innen spoileresen folytatjuk.

Az utolsó rész végén kiderült, hogy Luca technikailag elveszítette a fogadást, de pár perccel a húga esküvője, pontosabban az igen kimondása után betoppan a flancos kerti partira nem túl elegáns Márk, akivel a hősnő érzelmes csókban forr össze. Összejött tehát a szerelem, csak épp kis fáziskéséssel, azonban az anyuka nagylelkű, jóságos, és Luca mégis

megkapja az örökséget, a nagymama házát.

A legvégén a kis csapat összegzi rádióadásban az eseményeket, Luca szívből jövő kijelentéseket tesz – majd kiderül, hogy elfelejtették megnyomni a „felvétel" gombot, így nem is ment adásba a monológ. Nevetés, barátság, szerelem, hepiend, ezzel búcsúzott a 200 első randi.

Gáspár Katával készült interjúnkat itt olvashatja. Trokán Péterrel is interjúztunk, itt olvasható. Persze Szerednyey Bélával is volt interjúnk, itt leli. A Facebookon pedig kövesse a Tévé rovatot, sok friss hírért.