Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Caramel az öccse haláláról, családja széthullásáról mesélt

Caramel Palya Bea Tarján Zsófia Caramel koncert sajtótájékoztató
Vágólapra másolva!
Molnár Ferenc Caramel arról vallott, hogy hiába nyerte meg annak idején a Megasztár-t, a családját nem tudta megmenteni.
Vágólapra másolva!

Caramel a Lakástalkshow-ban mesélt arról az időszakról, amikor megnyerte a Megasztár-t, és pillanatok alatt megváltozott az élete – a családján azonban nem tudott segíteni, öccse halálát nem tudták közösen feldolgozni a szülők.

Molnár Ferenc Caramel Fotó: Polyák Attila - Origo

"A Megasztár után, miután nyertem, azt éreztem, hogy nagyon sok minden változik az életben, de van, ami nem tud. A családomat nem sikerült megváltani. Kettősség volt bennem, mert nyilván reménykedtem abban, hogy mostantól kezdve minden más lesz, de nem lett. Mert akkor már menthetetlen volt a családi egység" – idézi a Blikk az énekest.

"Sajnos ezt már nem lehetett helyrehozni, a nevelőapám és az édesanyám szét is mentek, igaz már a Megasztár előtt, de nyilván ez is a gyásznak köszönhetően, mert azt nem tudták megemészteni és erre ráment a házasságuk" – mesélte Caramel, aki szerint a szülők abban hibáztak nagyot, hogy az öccse halála után inkább magukra figyeltek a többi gyerek helyett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről