Curtis: Mindketten megkönnyeztük, hogy visszataláltunk egymáshoz Majkával

kult Majka: "Úgy kell majd bottal agyonütni, nyugi...", Majka&Curtis gázsigaléria
Majka és Curtis koncertje az egyik legdrágább, ők 2 907 000 forintot kapnak egy másfél órás koncert után. Majka elmondta, hogy 18 fős stábbal és 5 járművel járják az országot, és azt is hozzátette: „mi itt ennyit kérünk, mert ennyit érünk”
Vágólapra másolva!
Egy év szünet után békült ki Majka és Curtis, az első komoly beszélgetéskor mindketten meghatódtak.
Vágólapra másolva!

"Az elmúlt egy évet életem legnehezebb, egyben legszebb időszakának tartom" - mondta a Storynak Curtis, aki hatalmas pofonként élte meg, amikor tavaly nyáron Majka bejelentette, hogy a jövőben nem kíván vele együtt zenélni. "Sosem haragudtam rá, tulajdonképpen igaza volt, csak az esett rosszul, ahogyan tálalta. Most is azt gondolom, ez nem tartozott senki másra..." - tette hozzá.

Fotó: msArt by Mónus Anikó

A szakítás óta Curtis sokat gondolkodott azon, miért így közölte Majka, hogy kiteszi a zenekarból. Belátta, ő is sokat hibázott, és folyamatosan azon dolgozott, hogy olyan ember legyen, akire a családja is büszke lehet. Elvonóra ment, kiiktatta az életéből azokat az embereket, akikre már nem volt szüksége, megnősült, és megszületett az első gyereke is.

Majkával már egy ideje újra összejárnak: rendszeresen beszélnek és együtt sportolnak. "Mondta, hogy nagyon hiányzom, szeretné, ha újra együtt zenélnénk" - mesélte a rapper, hozzátéve: boldogan borult Majka nyakába, alig hitt a fülének. "Meghitten, bensőségesen beszéltünk egymással, úgy, mint nagyon rég. Mindketten megkönnyeztük, hogy visszataláltunk egymáshoz."