Curtis családja befogadta a Sztárban sztár leszek! versenyzőjét

Sebestyén Kátja
Vágólapra másolva!
Több évtizedes barátság fűzi a Széki családhoz a Sztárban sztár leszek! versenyzőjét, Sebestyén Kátját. Curtis édesanyja a legnehezebb időkben is mellette volt, az énekesnő pótanyukájaként tekint rá.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi versenyzője, Sebestyén Kátja nyolcéves múlt, amikor Oroszországból Magyarországra költöztek a családjával. Kátja testvéreivel, édesapjával és édesanyjával mindent maguk mögött hagyva a IV. kerületben, a Széki család szomszédságában sátoroztak le, amiért mind a mai napig hálás a Sztárban sztár leszek! versenyzője.

Forrás: Sztárban sztár / Instagram

"Kisiskolás voltam, amikor Újpestre költöztünk. Új iskola, új barátok, új szomszédok. Életem legnehezebb évei voltak" - mesélte a Borsnak Sebestyén Kátja, akit orosz akcentusa miatt nap mint nap csúfoltak s bántalmaztak az iskolában.

Édesanyám abban az iskolában tanított, így nem mertem neki elmondani a történteket, az osztálytársamnak, Curtis bátyjának, Széki Csabának azonban annál inkább. Ő volt az egyetlen, aki kiállt mellettem, és megvédett. Gyakran átmentem hozzájuk, és az anyukájának, Jutka néninek sírtam el a bánatomat. Egy igazi példakép volt számomra. Nagyon erős és eszes asszony, már akkor is ő volt az egész lépcsőház szíve és agya. Egy igazi tyúkanyótípus, aki nemcsak a gyermekeit védelmezte, hanem a környékbelieket is" - emlékszik vissza a gyermekkorára Kátja, aki gyakran látogatta meg az akkor még újszülött Széki Attilát, azaz Curtist is.

"Atika tündér, huncut kisbaba volt, nagy, szőkés fürtökkel. Napi szinten dajkáltam, hisz kisiskolás koromban rengeteg szabadidőmet náluk töltöttem. Aztán amikor ő hároméves lett, elköltöztünk onnan a családdal, a kapcsolatot azonban továbbra is, mind a mai napig tartom a Széki családdal" - mondta.