Teljesen megváltozott Király Linda élete a szakítás óta

Király Linda
Vágólapra másolva!
Küzdelmekkel teli éven van túl Király Linda, aki idén több komoly döntést is hozott: évek óta húzódó hormonális betegsége miatt gyomorszűkítő műtétet vállalt, életmódot váltott, valamint kilenc év után szakított vőlegényével, Zsomborral.
Vágólapra másolva!

Király Linda a Bors szerint többek közt arról mesélt Ábel Anita műsorában, hogy a szakítás óta teljesen megváltozott az élete, például jóval közelebb került az édesanyjához, aki nagyon sokat segített neki.

"Tizenhét éves korom óta beindult a karrierem, kilenc évig a párommal voltam. Mindig jó volt a viszonyom anyuval, de amikor szingli lettem, még közelebb kerültünk egymáshoz, új oldalát ismerhettem meg.

de ő mindenben támogatott, mert megértette: a testi-lelki gyógyulásomhoz erre van szükség. Szerencsére ezt a volt párom, Zsombi szintén elfogadta, akivel azóta is kiváló a viszonyunk" - mesélte az énekesnő, akinek új életéhez új lakásra is szüksége volt.

Forrás: Király Linda

"Évekig szinte csak bőröndből éltem, jártam a világot, nem volt egy fix pont, ahova hazatérhetek. Anyuval pofoztuk ki végül a lakásomat, együtt festettük ki, bútorokat vettünk és alakítottuk át „régiesebbé", ami az egyik kedvenc közös hobbink" - mondta.