Gáspár Zsolt Jézusnak hitte Mona Lisát, ment imádkozni elé

A gyatra képminőség oka, hogy ez épp Gáspárék kézi kamerájával lett felvéve
Vágólapra másolva!
Az Ázsia Expressz a TV2-n újabb vicces jelenetet szállított.
Vágólapra másolva!

A Gáspár família kirobbanthatatlan a magyar tévékből, Győzike több csatornán bohóckodott már 15 év alatt, most épp testvére, Zsolt, és egyik lánya, Evelin vannak soron. Lehet őket nem szeretni, de kétségkívül övék az egyik legszórakoztatóbb páros a második évadban.

A gyatra képminőség oka, hogy ez épp Gáspárék kézi kamerájával lett felvéve Forrás: Origo

Történt, hogy épp nagyon örültek annak, hogy fedél van a fejük fölött Srí Lankán, tudnak hol aludni, és még mogyoróvajat, dzsemet is kaptak a háziaktól, mindezt ingyen. „A mama nagyon korrekt volt, mindent kirakott nekünk... nagyon rendes volt... köszönetet adunk" – magyarázta Gáspár Zsolt, és indult, hogy letérdeljen egy Mona Lisa reprodukció elé, amikor unokahúga, a kissé tájékozottabb Evelin figyelmeztette, hogy az bizony nem a Jóisten (vagy Jézus) képe, hanem Leonardo da Vinci munkája. „Nem ismered fel?" – hüledezett a lány, mire Zsolt bevallotta, hogy valóban nem.

Gáspár Zsolt később is bizonyított. „Csájsz?" – ordibálta egy fekete embernek, akit kínainak (csájníz) hitt. Ekkor is Evelinnek kellett leállítania: „Látod, hogy nem olyan! Ne legyél bunkó, mert a végén kidobnak!" – mondta a kissé dezinformált rokonnak.

Az első mókás jelenet 38.30 körül kezdődik az alábbi videón.